H a l i, Meg kérdezem, hogy nektek bejön-e a YouTube Csatornám?
Link: http://www.youtube.com/DragosGameplay
A Hali azért van külön írva, mert a GYK nem engedi, hogy köszönjek.... -.- Még azt is megmondja, hogy mit hogy írjak
Hát rosszul gondolod, nincsenek MineCraftos vidijeim, de lehet, hogy magadból indultál ki. csak 1 darab, a többi túlélőhorror és Indie Horror játékokról van, a videózás tök jó hobbi. És azért a mobiltelefonok a kategória, mert először mást akartam kiírni, sorry.
Egyébként jelenleg 78 feliratkozó, 1509 megtekintés és 28 videó.
Nem rossz szándékból mondom, de:
Egyébként azért 6 like Wan a facebook oldalamon, mert nemrég csináltam, és azt nem követik annyian, mint a youtube csatornámat. Egyébként meg egy videón 50-60 megtekintés Wan, a 78-ból az a senki? xD
1. Édes anyanyelvünkre vigyázzunk már. Nem wan hanem van
2. Az az 50-60 megtekintés nem a feliratkozóktól van, hanem azoktól akik véletlenül odataláltak, pl volt egy videó 0 megtekintéssel, rákattintottam, végig se néztem de már is lett 1 megtekintés.
3. Rám meg fel van iratkozva Katamori (17000 feliratkozós), ez rohadtul nem jelent semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!