Miért ugrik fel az az üzenet, hogy a kiszolgáló tanúsítványa lejárt, minden oldalnál amit megpróbálok megnyitni, és miért nem tudom frissíteni az Opera böngészőmet?
Jelenleg a 12.17-es verziót használom. De ha frissíteni akarom, akkor az az üzenet hogy: Hiba történt az Opera új verziójának lekérdezése közben.
Frissíteni is azért akartam mert ezt a tanúsítványos dolgot akartam megoldani.
A számítógép tisztítása glary utilities 5-el és ccleanerrel megvolt.
Vírus keresés az Avasttal és comodo cleaning essentials-al megvolt. Nem találtak semmit.
Mielőtt elkezdődött volna ez az egész, volt egy áramszünet és a gép is a boot menüvel indított (volt már ilyen mert az alaplapi elem le van merülve).
Lehet itt van a gond?
Amúgy a CPU számait a bootban hogyan lehet pontosan beállítani? Csak mert ez volt az első dolog amit látni lehetett betöltés után.
Ja! És van egy jó öreg mozillám is, aminél szintén tanúsítvány gondok vannak, valamint van olyan oldal amit be sem tölt pl. facebook és még egy kettő.
Ha elfogadom a tanúsítványt, akkor újabbak jönnek elő.
Miért?
Mit csesztem el?
Vírus?
A szokásos oldalakon kívül nem jártam máshol.
Egyik este még jó aztán másnap este (addig nem is volt bekapcsolva a gép) már nem jó semmi.
Előre is köszi a segítséget.
A probléma elhárítva.
07:19
Tied volt a nyertes válasz.
Köszönöm mindenkinek a részvételt.
(Pedig már volt ilyen és az első dolgom az idő és a dátum beállítása volt. Kivéve ez alkalommal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!