Neked is tele van üzenetekkel az egyéb mappád Facebook-on, amikről nem is tudsz?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a userek többsége nem is tud az egyéb mappa létezéséről, amibe azoknak az üzenetei kerülnek, akik nem facebook ismerősök, viszont az életben lehet, hogy ismered őket, és nem értik, miért nem válaszolsz nekik. Te is így vagy vele? Gondoltam beírom, hátha valaki innen tudja meg, hogy van ilyen. :)2014. aug. 1. 22:04
1/7 anonim válasza:
ez egy logikai bukfent mert általában bezsoktál jelölni azt akit ismernek....de azért kösz, mondjuk én tudtam a létezéséről mert sajnos van facebook-om :(
2/7 A kérdező kommentje:
Nem logikai bukfenc, mert van, aki nem jelöl be, hanem csak üzenetet ír (nyilván a kevésbé hozzáértők). pl. valaki írta, hogy a volt tanára írt neki, és csak egy év múlva vette észre, mert az egyéb mappába került.
2014. aug. 1. 22:13
3/7 A kérdező kommentje:
A másik lehetőség, hogy egy ismeretlen emberhez keresel elérhetőséget, akitől kérdeznél valamit, és nem találsz email-t, csak egy facebook oldalt. Ilyenkor nyilván nem jelölöd be, mert nem ismered, csak üzenni akarsz neki, de így az egyéb mappába kerülsz.
2014. aug. 1. 22:14
4/7 anonim válasza:
Tudtam a létezéséről, de nem követem figyelemmel. Előfordult, hogy egy hónap múlva néztem meg a levelet. Viszont ha egy ismerős akar velem beszélni, akkor miért nem jelöl ismerősnek?
5/7 A kérdező kommentje:
Írtam fent, hogy lehet idősebb ember, aki nem ért annyira a facebookhoz, és üzenetet küld, illetve kereshet olyasvalaki is, aki nem az ismerősöd, csak kérdezni akar valamit.
2014. aug. 2. 06:45
6/7 t Arnold válasza:
nem is tudtam hogy van ilyen pedig minden nam fbzek..
7/7 A kérdező kommentje:
És volt benne valami? :)
2014. aug. 2. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!