A fix IP címnek mi az előnye és a hátránya?
Hátránya: Például,ha bannolnak egy szerverről,valami kitiltás miatt,így soha nem tudod megváltoztatni az IP-det..és ezáltal már azzal az IP-vel nem tudsz regisztrálni,játszani..stb..
Előnye: Erre még nem jöttem rá,nekem fix IP-m van mondjuk,eddig talán előnyt nem nagyon találtam,maximum ha valami után utána akarsz keresni,amit régebben néztél,saját IP-d alapján megtalálod vagy valami ilyesmire biztos,hogy jó:D
Fix IP igazából csak akkor kell(, de akkor erősen ajánlott is), ha otthonról szeretnél egy web/FTP vagy akármilyen szervert üzemeltetni.
egyéb esetekben a dinamikus ajánlott, már csak azért is ha valamelyik oldalon az IP-d tiltó listán van könnyen tudsz újat kérni.
A fix IP cím arra jó,hogy valamilyen szervert üzemeltess.
Én egy GTA:SA:MP szervert szerettem volna üzemelni,de nem tudok mert dinamikus IP-m van és az minden net kapcsolódásnál új és új IP-t ad.(DIGI)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!