Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Invitel ZTE zxv10 w300-as...

Invitel ZTE zxv10 w300-as modemem van, ami egyben router is. Hogyan kell a netet megosztani vele?

Figyelt kérdés
Kb. 10 éve ennél a szolgáltatónál vagyok, és alapból a Lan1-Lan2-Lan3 porton osztani lehetett a netet egy háló kábellal... bedugtam és ment... de legutóbb egy áramszünet kapcsán újra konfigurálták a modemet, és a net csak a Lan4 porton működik... rákérdeztem az invitelnél hogy mi lehet a baj, erre azt mondták h nincs baj, náluk így van, hogy a lan4 port a net, az első 3 meg az inviTV... mondom az érdekes, mert nekünk kb. 10 éve mind a 4 porton ment a net, újrakonfigurálás után is... erre ő: akkor biztos a szerelő elfelejtette tiltani a modem setupjában az első 3 portot, illetve "inviTV re állítani"... A megoldásban nem segítettek, tehát 10 év után kiderült hogy csak a Lan4 porton mehetne net... Nade az is kiderült, hogy a modem setup-ban be lehet állítani a Lan1-Lan2-Lan3 portra ugyan úgy a netet, vagyis azt hogy routerként ossza... sajnos én nem jöttem rá hogy hogyan, nem tudnátok ebben segíteni?

2014. júl. 30. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
2014. júl. 30. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:
És ha kikapcsolod a dns szervert ?
2014. júl. 30. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!