Adott egy TP Link WR740n router, szeretném wds funkcióval megosztani a wifi hálozatot. A probléma az, hogy csak lan-on megy át a net wifin nem, mi lehet a baj?
Modem típusát nem tudom, szolgáltató féle noname modem.
Gyenge a wifi jele, erre csatlakozok fel a TP Link WR740n -el. Wds funkció bekapcsolva, DHCP kikapcsolva, wifi-n bármivel csatlakozok nincs internet, viszont ha PC-t Lan-on rákötöm van net. Valaki segítene mi lehet a baj?
A WDS (wireless distribution system) nem arra való, hogy beállítsd vele az egész routert. Csak a Wi-Fi hálózatot védheted le vele illetéktelenek ellen egyszerűen.
De mivel hatalmas biztonsági rés, ezért én azzal kezdem a routerek beállítását, hogy ezt a funkciót kikapcsolom.
Ha routered be akarod konfigurálni, hogy működjön normálisan, fel kell mászni a Webes felültére és ott megcsinálni.
Ehhez többek között itt találsz részletes magyar nyelvű leírást:
Ja bocs, vedd az előző hsz -emet semmisnek. WPS -t olvastam véletlenül.
Szóval. Mi a routert típusa, amire csatlakozni akarsz WDS -el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!