Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on oldalként hoztam...

Facebook-on oldalként hoztam létre egy eseményt, majd szerettem volna személyként ismerősöket meghívni erre az eseményre. (többi lentebb)?

Figyelt kérdés

Egy pár ismerős meghívása után viszont az alábbi hibaüzenet fogadott:

"Meghívási keret túllépése

Túllépted az eseményre általad meghívható emberek maximális számát." Ezután természetesen már további személyeket nem tudtam meghívni, mert mindig a fenti hibaüzenet jelent meg.

Találkozott már más is ilyen problémával? Ha igen, hogy oldotta meg? Nézegettem az esemény beállításait, de sehol sem találtam arra utaló beállítást, hogy bármi módon is korlátozza, hány személy tudok meginvitálni az eseményre...

2014. júl. 29. 21:59
 1/3 legly ***** válasza:

Ez elég furcsa... vagy a Facebook-ban van ez a bug, vagy egy ember csak X számú embert hívhat meg, ami hülyeség... O.o Tehát inkább bug, szerintem jelentsd a facebook-nak.

Üdvözlettel

Legly

2014. júl. 29. 22:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Átállítottam az oldalam nyelvét angolra:

"Invite Limit Exceeded

You have exceeded the maximum number of people you can invite to this event."

Ez alapján már több lett a találat, de mindenki tanácstalan ezzel kapcsolatban... :(

2014. júl. 29. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Gyorsan kipróbáltam, hogy személyként létrehozva az eseményt fennáll-e ugyanez, és sajna igen, tehát nem bug... Esetleg valaki tudna egy linket ide írni, ahová tudok a Facebook-osoknak üzenni ezzel kapcsolatban?
2014. júl. 29. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!