Mit tehetek a védelmem érdekében?
Figyelt kérdés
Nemrég egy baráti összejövetelen bemutattak nekem egy embert, aki csinált csomó képet a buliról és aki érdekelt volt a képekben megadhatta a mail címét neki, köztük én is így tettem. Utólag derült ki h ez a vki a rendőrség keretein belül dolgozott/dolgozik(?), jelenleg úgy tudom magánnyomozóként.. Aztán kiderült h másnapra gyakorlatilag mindent tudott rólam, h milyen cég v bármi van a nevemen és privát dolgot is. Attól félek h az ismerettségeit felhasználva fel fogja törni a facebookomot, e-mail címemet.. Tisztában vagyok vele h nem legális amit csinál. Első körben megpróbálok majd vele beszélni erről, de ha nem lesz más, próbálnám jogi útra terelni a dolgot. Milyen lehetőségeim lehetnének bármilyen módon h leállítsam? :S2014. júl. 28. 12:07
11/11 anonim válasza:
Egy kb. min. 10 karakterből álló jelszót amiben van kis/nagybetű + szám soha az életbe nem fog feltörni, max. ellophatja a gépedről. De vicces, hogy be lehet szaratni embereket, mert valaki magánnyomozó, és akkor egyből széthackel mindent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!