Ha van vezetékes netem és veszek egy Wi-fi router-t tudom fogni leptoppal és telóval a netet?
Figyelt kérdés
Nem értek ezekhez a dolgokhoz...vezetékes netem van, ha beszerzek egy routert akkor a vezetéket csak csatlakoztatom hozzá és tudom fogni a netet? Pc-ről és telefonról vagy laptopról? Vagy kell egyéb is és ujra kell vezettetni a netet?2014. júl. 26. 21:46
1/2 anonim válasza:
igen, veszel egy Wifi routert, a vezetéket bedugod a routerbe, onnan a vezetéket bedugod a számítógépedbe, BEÁLLÍTOD! hozzá a routert és már netezhetsz is vezetéken is és wifi-n is.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!