Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Telekom-nál mégis mennyi...

A Telekom-nál mégis mennyi idő kell ahhoz hogy kicseréljenek egy nyamvadt modemet?

Figyelt kérdés

Egy hete tönkrement a Telekomos kábelmodem ( pontosabban HGW ). Felhívtam őket és mondták hogy 72 órán belül jönnek cserélni. 2 nap múlva jött a sablon SMS hogy az előfizető kérésére a hiba javítást felfüggesztették. Hívom őket hogy mi ez és elkezdi hogy senki sem volt otthon amikor a szerelő kiment. Kezdjük ott hogy én itthon voltam, és amúgy is meg lett beszélve hogy mielőtt jön a szerelő hívjon fel telefonon de ez sem történt meg. Az ügyintéző új hibajegyet nyitott és mondta hogy 72 órán belül kijönnek. Másnap jött az SMS hogy a hibát a Telekom központi berendezésébe találták amit a mai napon kijavítottak. Megint felhívom őket hogy mi ez az SMS, ugyanis a tönkrement modemet még mindig nem cserélték ki. Megint nyitottak hibajegyet, megint 72 órán belül kijönnek ami azt jelenti tegnap kellett volna kijönniük de nem történt meg. Most is a tönkrement modem van itt.

Értem én hogy leépítések vannak náluk, meg 1700 dolgozót elbocsájtanak de azért már elég durva hogy nem képesek kicserélni 1 hét alatt sem azt a modemet.

Mégis mennyi idő kell még nekik? Mire számítsak?

2014. júl. 26. 10:12
 1/2 legly ***** válasza:
Esetleg minden számla be van fizetve? Ilyenkor minden szolgáltatónál szokás, hogy ha valami kimarad, még akár az e hónapi is, meg se mozdítják a seggüket.
2014. júl. 26. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:
A mostani számla még nincs de annak még a fizetési határideje sem járt le.
2014. júl. 26. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!