Ha gyárilag van a telefonon (xperia z2) telekomos alkalmazás, de a telefon mégis független, akkor hogy van ez?
Valószínűleg szolgáltatós romot telepített rá, vagy csak valamiért kellett az az alkalmazás. A telefon a jelek szerint gyári független.
Egyébként nem tudom másnál hogy megy, ha én vennék használt telefont, egyből újratelepíteném a rendszert, nem a más által használtat laknék be. Sőt ha már eladom, minimum újratelepítem.
Teljesen új laptopnál is így csináltam. A gyártó telirakta minden szeméttel, órákig tartott volna rendesen kitakarítani. Megbízható forrásból szerzett telepítővel meg fél óra volt újratelepíteni, a gép alján a kóddal meg aktiváltam.
Sony Update Service.
De ha telekomos alkalmazások voltak rajta, akkor lehet, hogy a program is szolgáltatós romot tenne rá. Na de ilyenkor jó, hogy van Flashtool.
Igen, ez telekomos szoftver. Szerintem Flashtool-al kerülhetett rá. Töltsd le és telepítsd a Flashtool-t (már ha el akarod tüntetni a telekomos dolgokat.)
Aztán pedig töltsd le ezt a Flashtool/Firmwares mappába:
www pont mediafire pont com/download/ocw9321lkw6o8wz/D6503_17.1.1.A.0.402_1281-2115.ftf
Ments mindent ami kell, aztán Flashtool-al telepítsd újra. A legfrissebb, független romot linkeltem. Ha nem megy a Flashtool, TeamViewer távvezérléssel megcsinálhatom, régen sok telefont frissítettem így. Még ha egyszerű is a művelet, magyarázni sokkal több ideig tart mint megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!