Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám hathatósan...

Hogyan tudnám hathatósan törölni a tárolt sütik egy részét? (Firefoxot használok)

Figyelt kérdés
Szeretném előre leszögezni, hogy a Beállítások/Adatvédelem menüben próbálkoztam, és nem sikerült. Speciel arról lenne szó, hogy a családi gépet többen is használjuk, egyik tagunk pedig nagyon szereti, ha megjegyzi a gép a jelszavát. Így, bárki, bármikor belép a Gmail-be, már be van írva a felhasználóneve és jelszava, amit a többiek szépen ki kell töröljenek, és beírni a sajátjukat. Én még vagyok olyan fiatal, hogy ne zavarjon, de meg tudom érteni, hogy a család idősebb tagjainak nem tetszik. Megpróbáltam az adatvédelem menüben kitörölni minden Gmail-es sütit, de amint frissítettem az oldalt, ismét előjött, és rögtön meg is találtam a hozzátartozó sütit is. Nem szeretnék CCleanert használni, egyrészt, mert akkor sok más adat is elvesztődik, amit viszont mindenki egyformán sajnálna, másrészt pedig nem is lenne, csak átmeneti megoldás. Arra gondoltam, tiltsam le az összes Gmail sütit, de ehhez először le kéne törölnöm a meglevőket rendesen. Mit tehetnék? Köszönöm előre is a segítséget.

2014. júl. 25. 14:14
 1/2 karesz01 ***** válasza:

FireFox-Eszközök-Beállítások-Biztonság-Jelszavak

Jelszavak bekezdés alatt vedd ki a pipát a "Webjelszavak mentése"-től ,

hogy ne mentse többé a jelszavakat a böngésző .

---

FireFox-Eszközök-Beállítások-Adatvédelem-Előzmények

Előzmények bekezdése alatt a "lehetősége van" résznél a (törölni az előzményeket) szövegre klikk .

Válaszd ki az időtartományt : (minden)-re

Majd válaszd ki a részletek közül az (aktív bejelentkezések)-re .

Befejezésül a (Törlés most)-ra klikk .

Miután eltűnik az ablak kész vagy .

Ha gondolod indítsd újra a böngészőt .

2014. júl. 25. 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld kéz!
2014. júl. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!