Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen router kell nekem,...

Milyen router kell nekem, hogy működik 2 laptop közti netmegosztás?

Figyelt kérdés

szóval van egy kb 8 éves - már nem annyira jó állapotban levő, de használható- laptopom azon van vezetékes net.

XP op.rendszer volt ezen a gépen de az már ugye nincs...

Van egy másik újabb laptopom, na és ezen szeretném a vezetékes netet használni a lakás más részeiben is?

Milyen router kell nekem? Milyen paraméterek alapján válasszak?

Be tudom ezt vajon én egyedül állítani? Nem nagyon van olyan ismerős aki segíthet..

Ha veszek egy routert (amit ugye nem tudok milyen legyen) az tuti h működni fog?

2014. júl. 23. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
wr 740n router a minmum beállitás szolgáltatótól függ.
2014. júl. 23. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:

szóval nem 100% h router-el is működne? :P

érdemes felhívnom a szolgáltatót?

2014. júl. 23. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ,milyen szolgáltatód van ?(minden routerrel megy csak más a beállitás felhyvhatód őket de hozzád jönnke és hatlmas szerelés díjat kérnek)
2014. júl. 23. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:

GTS datanet

csak Pesten vannak tudtommal... a 8 évvel ezelőtti netes beüzemelés óta nem is volt a ügyfélszolgátukra/segítségükre szükség :P

Sejtettem h sokat kérnének helyszíni kiszállásért..

De sajnos nem nagyon vagyok otthon ezekben az informatikai paraméteres dolgokban..

2014. júl. 23. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
EZ modemes net :D?(nem találok semmit rla a neten)
2014. júl. 23. 19:49
 6/8 A kérdező kommentje:

ADSL

(telefonos)

2014. júl. 23. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

ez a szolgáltató

2014. júl. 23. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt állytja hogy dinamikus ip-s szoval routerben hagyod dynamic ip-n és elviekben ennyi (de leeht hogy kell majd más is).
2014. júl. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!