Hogyan működik a vpn?
Figyelt kérdés
én eddig a securityKISS programot használtam anonim netezésre és úgy tudtam hogy a vpn az úgy működik hogy a vpn kliens szoftwer fogja az egész adatkapcsolatom és elküldi a vpn szervernek ami továbbküldi a célállomásnak.
de mostanában elkezdtem használni a hamachi nevü programot hogy távolról elérhetővé tegyem a gépem de nem értem hogy hogy működik mert elméletileg van egy külső ip-je a routernek meg egy belső a saját gépemnek tehát kívülröl elméletileg nem elérhető kivéve ha port átirányítást álítok be a routeren ezért nem értem hogy hogy működik a vpn
2014. júl. 19. 14:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!