TP-linken a Portnyitás hogyan müködik?
Van 1 minecraft szeróm csak az még hamachis és én azt a szerót megakarnám nyitni rendes szerverré csak nekem nem sikerült sehogy se.Ez a router tipusa: TL-WR340G/TL-WR340GD
Be írtam az Advenced settings->Forwarding->Virual Server-> Add New-> || Service port:25565 || Ip Adress:(IPv4 cím) || Protocol: All || Status: Enabled || De igy nem volt jó mert nem írta ki a szerót a rendes ip-cim-emmel, csak az IPv4-cimmel és azzal csak én tudok felmenni.Néztem minden féle videót ezzel a routerrel kapcsoltaban de sehogyse jó nekem valamiért. Port Triggering-el is próbálkoztam ugy hogy minden eggyes portot beírtam ami csak lehetett.Igy se volt jó. DMZ-vel is , Beírtam az IPv4-cimet és ENABLE . De igy se volt megnyitva a Port.Tüzfal ki van kapcsolva. Reboot-oltam már a routert is , mindennel próbálkoztam. Ha tudtok segiteni hogy hogyan tudom megnyitni a Port-ot azt nagyon megköszönném
- DHCP -> DHCP Clients List: Másold ki jegyzettömbe a MAC Address-t és az Assigned IP-t.
- DHCP - > Address Reservation: A kimásolt dolgokat értelemszerűen ide pakold.
A géped így mindig ugyanazt a belső címet kapja és így be lehet állítani, hogy csak a te gépedhez nyissa meg a kívánt portot.
- Forwarding -> Virtual Servers: Hozz létre újat. A port az mit a szerver config fájlban beállítasz. IP Adress-nek az Assigned IP-t add meg. (lásd fentebb, valami ilyesmi: 192.168.1.100) Protocol legyen ALL a Status pedig Enabled. Save.
- Router újraindít
- Tűzfalat kapcsold vissza
- Engedélyezd a tűzfalon a szerver indító fájlját
- [link] az itt látható címet add meg a barátaidnak, a végére kettőspont és a beállított port. Pl. 255.255.255.255:25565
- Élvezd a játékot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!