Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Át lehet verni az ilyen...

Át lehet verni az ilyen oldalakat? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Vannak olyan oldalak ahol kapsz valamit "elvileg" ha például 10 embernek elküldöd a linket amit ad.(pl www.steamgateways.com) Át lehet verni ezeket az oldalakat valahogy? Hogy ne kelljen elküldeni 10 embernek azért hogy meglássam tényleg működik-e?

2014. júl. 19. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

ez mukodik xd

2014. júl. 19. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
A kulcsszó az ELVILEG, ami a gyakorlatban kb. Soha. Az ilyen oldalakkal nem kell foglalkozni se, nemhogy tovább küldözgetni a baromságaikat.
2014. júl. 19. 13:16
 3/4 xvailer válasza:
Ha Crome vagy firefoxban vagy ott van az hogy "elem megtekintése" ott megkereset azt ami elő ugrott es delete-vel kitörlöd. utána elméletileg látnod kéne. Ha pedig értesz a programozáshoz ugyanúgy mint az előbb csak átírod a programkódot.
2014. júl. 19. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a linkre kattintók IP címét ellenőrzi (és esetleg a sütiket) akkor simán átverhető az IP cím módosításával (és a sütik törlésével).

Egy ismerősöm kűldött egy linket, azt írta, hogy 10 embernek kell megnyitnia, úgyhogy még elkűldi 9 embernek... Írtam neki, hogy nem muszály, mert máris kétszer "kattintottam" rá. Rövid idő alatt lecserélgettem kilencszer az IP -met és megcsináltam neki a 10 "kattintást". Utánna írtam neki, hogy megvan a 10 és használhatja a kis "ajándékot". Már nem emlékszek, hogy mi volt az oldal és azt nem is tudtam, hogy mi volt a kis "ajándék", de az biztos, hogy írta a haverom, hogy:

"Köszi!!! Működik!!! Hogy csináltad???"

Két nappal később (személyes találkozáskor) elmagyaráztam neki, hogyan is csináltam...

2014. júl. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!