Tegnap szerettem volna steamen vásárolni azóta nyeli a pénzt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Tegnap akartam vásárolni a steamról 25 euro értékben eurot. Sajnos kevesebb volt 100 forintal rajta így 2x 10 eurót vettem ezt le is vonta, majd venni akartam 5 eurót de ugye arra is sikertelen jött ki mint a 25 re.24 - 25 órával később pedig jött 2 sms, hogy levontak 2x 500 forintot. Ennek mi az oka? le nullázódott pont a kártyám. Mi a garancia, hogy nem vonnak le többet?2014. júl. 16. 22:43
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj a steam nem szokott random levonogatni.
Valószínűleg azt az összeget is okkal húzták le. Előbb utóbb vagy visszaadják vagy jóváírják a steam-es számládra.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt olvastam ha sikertelen tranzakció történt azt nem veti el a gép hanem amikor lesz rajta annyi akkor levonják.. És ez a baj tehát utána vettem 20 eurót mert 25 ot nem engedte ezutan még megpróbáltam 5 öt. Akkor most még 30 at lefog vonni? Nemtudom igaz e ez csak olvastam neten hogy ilyenkor addig vonja.. Es az a baj hogy nem saját számlára vettem ezért nem kéne hogy még ezt is jóvá irja már 20 at raktam haveréra...
2014. júl. 17. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!