Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vásárolni voltam és sajna ki...

Vásárolni voltam és sajna ki szerettem volna menni a pénztár mellett és nekimentem annak a vas cső ajtónak amit a pénztárak mellett szoktak behajtani ha zárnak. Lehet baja a picurnak?

Figyelt kérdés
Felfogott a pocakom. A baba mozog. A méh 35 hetesen már elég kemény hogy ilyen ütéseket felfogjon. Ugye nincs semmi baja odaent? Nagyon megilyedtem hogy nem e ütötte meg a babát odabent. De utána arra gondoltam gogy ha alszom akkor is gyúrom a gyereket a sok forgolódással.
2008. okt. 23. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, a baba teljes biztonságban van odabent a burokban. Biztos, hogy nem lett semmi baja. Én rendszeresen rázártam anno az ajtót a pocakra, és semmi baja nem lett a kisfiamnak.

2 hós kisfiú anyukája

2008. okt. 23. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj nincs semmi baj. Nem hiszem, hogy nagyon megütötted volna, mert ha igen akkor fájna, meg keményednél is. Szerintem nincs semmi gond, egy kis ütéstől nem lesz baja a babának.

Sok szerencsét a babucihoz.

Egy 2 gyerekes anyuka

2008. okt. 23. 18:45
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :-)
2008. okt. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!