Msi vr610x laptopomon nincs vezeték nélküli hálozat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát win xp op. rendszer van rajta és gondolom egy driver hiányzik csak nem tudom milyen meg honnan töltsem le...pls valaki adna egy linket nagyon fontos lenne :D2014. júl. 15. 19:40
2/13 A kérdező kommentje:
Idáig énis eljutottam...
2014. júl. 15. 20:08
4/13 A kérdező kommentje:
És itt mit nyomjak meg utánna pedig hogyan kell felrakni a gépre pls HELP :D
2014. júl. 15. 20:14
5/13 anonim válasza:
Ennyire nem lehet valaki szerencsétlen. Nyomd, hogy "next", "next", "ok", mit tudom én, gondolod, van MSI laptopom, hogy telepítgessem a drivert rajta?
6/13 A kérdező kommentje:
Hallod eddig is ezt tettem egy másik oldalról töltöttem le ugyanezt és nem volt jó te idióta... -.-
2014. júl. 15. 20:22
7/13 anonim válasza:
Én vagyok az idióta? Azért ez szép, neked érdemes segíteni...
8/13 A kérdező kommentje:
Hát ha te így beszélsz az emberrel akkor miért vársz többet??? -.-
2014. júl. 15. 20:29
9/13 anonim válasza:
Hamár van laptopod, akkor tudsz telepíteni is. Gondolta az első válaszoló.
DE te azt nem írtaf hogy nem működött.
Galambom csuhajja...
10/13 anonim válasza:
"Hallod eddig is ezt tettem egy másik oldalról töltöttem le ugyanezt és nem volt jó"
És ezt nekem honnan kellett volna tudnom egyébként? Az felmerült benned, hogy esetleg nem a driverrel van baj? illetve az MSI honlapján próbáltad? onnan nyilván le lehet szedni a legfrissebb drivereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!