Hogyan lehet regisztrálni erre az ncore-ra?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 19:44
2/9 A kérdező kommentje:
Hogyhogy?!
Akkor mi értelme van az oldalnak, ha senki nem használhatja?
2014. júl. 12. 19:49
3/9 anonim válasza:
az van hogyha van egy ismerős aki van az oldalon akkor tud neked meghívót küldeni, de azokhoz meg kell lennie a feltételeknek
4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nincs itt valaki, aki fent van és az ismerősöm akar lenni és küldene nekem hozzá cuccot?
Amúgy ez az oldal üzemeltetőinek mért jó így? Ez nem teljesen világos számomra.
2014. júl. 12. 20:22
5/9 anonim válasza:
nem lesz tele hülye gyerekekkel. Értelmes oldal akarnak lenni, nem tucattorrentoldal.
6/9 A kérdező kommentje:
De így meg egy csomó embert kizárnak... például én se azért akartam volna regisztrálni, hogy trollkodni járjak oda.
Na mindegy... így jártam. :(
2014. júl. 12. 22:59
8/9 anonim válasza:
Igaz sajnos. Nekem szerencsém van, egyik ismerősöm megadta a felhasználóját meg a jelszavát, így az övét használom. Szerencsére megbízik bennem, mondjuk seedelek is szorgalmasan, meg 20x annyit használom, mint ő:)
Esetleg ha van ncore-os ismerősöd, tegyél egy próbát, hátha megbízik benned:)
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs. Erről az ncore-ról is nemrég hallottam először.
2014. júl. 14. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!