Hogy lehet regisztrálni az igazi ncora?
és nem tudjátok mikor lesz nyilt regisztráció?
írtam nekik levelet de nem válaszolnak
Régóta nem volt és valószínűleg nem is lesz.
Csak meghívóval lehet bejutni.
2+ éve volt tulajváltás miatt és nem hiszem, hogy a közeljövőben újra lesz.
Ismerősöktől kérsz vagy fizetsz érte (ami ugye egy minimális kockázattal jár)
Nagyon nehéz bejutni, ha nincs ismerősöd, aki fent van, van elég pontja, és bízik is benned. Rengeteget kell fel- és le töltögetni (ha nincs seed szervered, csak lassabb géped, ez több év is lehet), hogy meglegyen 1000 pont (igaz, karácsonykor levitték 50 pontra, de olyan 40 évben -1-szer van), utána, olyas valakinek küldjem, aki biztosan nem szeg szabályt, mert ha valamit elront megyek vele együtt. Én is pl. úgy jutottam be, hogy a lány osztálytársam barátnőjének a testvérének a haverjának (asszem neki) volt egy accountja, amin így osztoztak páran (ez 10 felhasználóig legális amúgy), és azt is megadta nekem. Volt benne több, mint 1000 pontos, amiből nem szégyelltem 50-et elvinni egy karácsonyi meghívóra. Szóval én is csak valami csoda folytán jutottam be.
Érted.. szóval nem bízhatunk senkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!