Miért nem enged regisztrálni a tumblr?
Figyelt kérdés
Beírtam egy emailt, egy jelszót és kb 25 felhasználónevet de mindig csak kiírja, hogy probléma lépett fel,később próbálkozzak... De már három napja próbálkozom és mindenféle nevet irtam be felhasználónak.Olyanokkal is próbálkoztam, amelyek biztos nincsenek senkinek(pl:wcxabcboygirl,lsamgvgb)Ja és tudom hogy csak a nevet kell azt hogy tumblr.com azt nem kell.tanácstalan vagyok.Esetleg lehet baj az,hogy freemail-os emailom van vagyis van más is de azzal akartam.
Előre is köszi mindenkinek megy a zöld kéz!
2014. jún. 7. 10:32
1/1 anonim válasza:
más email cím kell :) A barátnőmnek is ugyanez volt majd egy pl@gmail.com-os email címmel regisztrált és jó lett neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!