Router USB mellé alkalmas?
Vettem egy Routert.
Már a kábelek csatlakoztatásánál megakadtam, ugyanis nem rendelkezem modemmel, internetkapcsolatom a Vodafone USB-től jön. Ez is jelentheti a fennakadásomat?
A 192.168.1.1-es URL nehezen, de bejött. Onnantól viszont minden homály, totál elakadtam...
Leginkább az érdekelne, hogy van-e értele kinlódnom, elég-e, ha az ETHERNET kábelt nem a modembe, hanem a gépbe helyezem?
Köszönöm!
-zavaros,
-én így olvastam : van egy vodás mobilneted,és mellé vettél egy routert.
-de minek ?
Vannak USB csatlakozással rendelkező routerek direkt 3G/4G mobilnet megosztására.
pl.: [link]
De ha te csak sima vezetékes routert vettél, azzal nem fog sikerülni a dolog. Jobb ha visszacserélteted (ha még lehet).
Ha USB-s mobilneted van, akkor nem kell a Router, kivéve, ha tovább akarod osztani a netet más gépeknek is.
Ebben az esetben viszont inkább kérd szakember segítségét.
Tegnapi vétel.
Ez a modell az: DS-WR300N
Két antennás.
Azért akartam megosztani, mert többen vagyunk a családban.
Lefedettsége csak a Vodafone-nak van, ráadásul modemes netre sincs lehetőség, mert gyengén fogja a jelet...
Ezért kellett mobil USB netre váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!