Alkalmas internetezéshez telefonra?
Figyelt kérdés
Szeretném az alábbi terméket megvenni, de annyira nem vagyok otthon az ilyenekben. Ha az alábbi USB adaptert megveszem ezzel már bírok internetezni telefonon?
2013. dec. 23. 08:25
2/7 P.O.C. válasza:
Fogjuk rá, hogy alkalmas, mivel a saját szoftverével vagy külső szoftverrel (pl. Connectify) képes a soft AP módra. De nem ez a tipikus felhasználási területe. ráadásul a működéséhez számítógép is kell. Ehhez képest egy Wi-Fi router csak egy ezressel drágább könnyebb beállítani, és a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll, számítógép használat nélkül.
3/7 Német_Tibor válasza:
Így van, Wifi routert vegyél.
Telefonod biztos alkalmas a netezésre?
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint routert kell vennem.
Okostelefon majd csak alkalmas :)
Köszönöm a segítségeket!
2013. dec. 23. 10:15
6/7 P.O.C. válasza:
150 Mbps -os N -es W-Fi router, 2 db vezetékes LAN csatlakozási lehetőséggel. Szerintem elég jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Most olyan "problémába" futottam bele hogy működik a wifi meg minden, de kiír egy hibaüzenetet minden bekapcsoláskor. Az alábbit (Please plug in a wireless network adapter) mi ez?
2014. jan. 4. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!