Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Haldoklik a netem. Mit tegyek?

Haldoklik a netem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Néhány napja nincs internetem, a modem párakat villog úgy 10 mp-enként, néha helyreáll, de hamar elmegy. A telefonvonal pedig recseg....
2010. jan. 7. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel a telefonszolgáltatód, hogy jöjjenek ki megnézni.

Ha Trehány-Com, akkor ne sokat várj tőle,tőlem kötbért akartak behajtani, mert lemondtam azt a szolgáltatást hűségidőszakban, amit nem biztosítottak. Azért 3 hónap utánajárás, Kölcsönös idegbajba kergetés után, végülis valami igazgató belátta, hogy nekem van igazam.

2010. jan. 7. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyik szolgáltató ez?
2010. jan. 7. 19:31
 3/5 anonim válasza:

Ugyan az a gond nálad is, mint nálam volt. Állandóan eldobálta a szinkront az ADSL modem, akadozott a teló is.

Be kell szólni az ügyfélszolira, elmondani hogy mi a gáz, jöjjenek ki. Kint a szaki kiméri hol van a bibi, több mint 100%, hogy a réz érpár van megtörve valahol, vagy egyszerűen az idő vasfoga lerágta a szigetelést róla, és elég ha egy kis nedvességet (pára) kap, már le is ugrik rövidzárba, az adsl jel meg nagyon érzékeny az ilyen dolgokra.

2010. jan. 7. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem egy kondi égett ki a modemben este 11kor ünnepnapon

röttön felhívtam őket, és másnap reggel már jött is egy csóka is kicserélte (thx invitel)

borzasztó egy éjszaka volt úgy, internet nélkül, szinte belebetegedtem

2010. jan. 7. 21:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kijöttek, megcsinálták, úgyhogy minden rendben van
2010. jan. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!