Haldoklik a netem. Mit tegyek?
Hívd fel a telefonszolgáltatód, hogy jöjjenek ki megnézni.
Ha Trehány-Com, akkor ne sokat várj tőle,tőlem kötbért akartak behajtani, mert lemondtam azt a szolgáltatást hűségidőszakban, amit nem biztosítottak. Azért 3 hónap utánajárás, Kölcsönös idegbajba kergetés után, végülis valami igazgató belátta, hogy nekem van igazam.
Ugyan az a gond nálad is, mint nálam volt. Állandóan eldobálta a szinkront az ADSL modem, akadozott a teló is.
Be kell szólni az ügyfélszolira, elmondani hogy mi a gáz, jöjjenek ki. Kint a szaki kiméri hol van a bibi, több mint 100%, hogy a réz érpár van megtörve valahol, vagy egyszerűen az idő vasfoga lerágta a szigetelést róla, és elég ha egy kis nedvességet (pára) kap, már le is ugrik rövidzárba, az adsl jel meg nagyon érzékeny az ilyen dolgokra.
nekem egy kondi égett ki a modemben este 11kor ünnepnapon
röttön felhívtam őket, és másnap reggel már jött is egy csóka is kicserélte (thx invitel)
borzasztó egy éjszaka volt úgy, internet nélkül, szinte belebetegedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!