Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem nagyon csúnya...

Csak szerintem nagyon csúnya Follow Anna? Meg kb. az összes magyar youtube-os csaj.

Figyelt kérdés
Talán még a Móni nevű elmegy,de a Barbyesworld-os csaj a Gabi meg az Ehssty is borzasztó rondák.
2014. júl. 11. 05:54
1 2
 11/19 anonim válasza:
38%
Ha majd ti csináltok olyan videót, mint ők annyi feliratkozóval és megtekintéssel, mint ők akkor szóljatok valamit.;) Ők legalább kreatív videókat készítenek és felvállalják az arcukat..ha nem tetszik, hát nem. Nem kell ezt kifejteni, magatoknak is megtarthatjátok, nem kaptok fertőzést attól, hogy tovább mentek youtube-on és nem nézitek tovább az általatok "csúnya,, lányokat. Nekem az egyik kedvenc videósom például Follow Anna. Nem értem mit nem lehet rajta szeretni, de nem vagyunk egyformák viszont mégegyszer elmondom : nem kell őket leszólni! Ugyanolyan emberek, mint a többi, csak éppenséggel van egy nagyobb rajongói táboruk!
2014. aug. 22. 23:43
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
az miért kreatív, ha valaki amerikai mintára csinál mindenféle kihívásokkal teli vlogot? :D azért azt tisztázzuk, hogy ebben semmi komoly dolog nincs, és talán sokkal gázabb az, amikor valaki ennek ellenére belevág, mint ha csendbe marad. követői is csak azért vannak az ilyeneknek, mert a legtöbb ember lusta angol videókat nézni...most én is leutánoznék egy youtube-os csatornát, csak magyar nyelven, még akkor is csomó követőm lenne, ha rohadt unalmas, és semmitmondó...
2014. aug. 23. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az összes közül Móni és Anna a legkevésbé szép. Esztit szépnek tartom. Gabi átlagos, sminkkel szép tud lenni. Barbi sem szép, de nem is mondanám csúnyának.
2015. jan. 3. 16:49
 14/19 anonim válasza:
Csúnya egy fenét
2015. jan. 25. 22:09
 15/19 anonim válasza:
Csak gondolj bele milyen rosszul esne neki, ha ráguglizna a nevére és ezt a kérdést adná ki.. agyam eldobom
2015. márc. 22. 22:00
 16/19 anonim ***** válasza:

miért esne neki rosszul? mert manapság már a legtöbb ember kib_szott egoista? én őt nem gondolnám annak, szóval ha meglátna egy ilyen kérdést, tudomásulvenné és ennyi. nem lehet mindenkinek pozitív véleménye a másikról...még akkor is, ha valójában a kérdező is inkább csak ezzel kompenzálja a saját életében történő dolgokat...:D

az a gáz, hogy manapság már a legtöbb fiatal azt hiszi, hogy csak az az igaz, ami pozitív. jó példa erre az ask.fm...ott is ha valaki ír neked, hogy milyen jól nézel ki, név nélkül, akkor megköszönöd neki, de ha rosszat ír név nélkül, egyből "na oszt a neved holvan csicskagyerek?"

ugye? :D

na a Gabin az látszik is, hogy ilyesmi. ő simán be tudná azt beszélni magában, hogy aki rosszat mond rá, az irígy, de Anna komolyabbnak tűnik...xd

2015. márc. 23. 08:29
 17/19 anonim válasza:
41%
Attól még hogy tudomásul veszi, fáj neki. A szavaknak hatalmas erejük van, és hiába próbálná figyelmen kívül hagyni, bele lenne rögzülve az agyába, mivel az agyunk mindig a negatív dolgokra koncentrál.
2015. márc. 24. 19:43
 18/19 anonim válasza:
0%
Szerintem FollowAnna nagyon szép, és nagyon jó a stílusa.
2016. ápr. 2. 14:14
 19/19 anonim válasza:
Aki ilyet ír az a csúnya
2017. jan. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!