Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nekem van az hogy ha...

Csak nekem van az hogy ha megnyitok egy oldalt (bármilyet) akkor alul kijön 2 reklám meg oldalt is egy?

Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő...esetleg valahogy le lehet ezt állítani?
2014. júl. 9. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen eszközön, oprendszeren, böngészőben?

Megfelelő védelem van a gépeden?

Lehet, telepítettél valamit, ami magával hozott egy hülyeséget. Gyakori az ilyen.

Letöltesz egy progit, telepíted. Közben kérdez ezt-azt. Ha nem figyelsz, igent nyomsz a neked nem kellőre is.

Bár ha reklámokkal díszíti fel a böngésződben az oldalt, akkor az trójai (egyszerűség kedvéért legyen ez most egy általános alany) lehet.

Másik böngészőt használva is találkozol vele?

2014. júl. 9. 23:39
 2/4 A kérdező kommentje:

windwos 7,google chrome

telepítettem nemrégiben 1-2 programot,de azok már nincsenek meg,mert kitöröltem.

nem tudom mi okozhatja,eddig is voltak reklámok,de nem ennyi sok és nem minden oldalon.

vírus nincs a gépemen,mert azt már megnéztem és nem írta.

Esetleg valahogy le lehet tiltani a reklámokat?

2014. júl. 9. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:

"vírus nincs a gépemen,mert azt már megnéztem és nem írta. "

Adware programokat nem jeleznek a vírusirtók, és neked ilyen van telepítve. Attól szabadulj meg.

2014. júl. 10. 02:24
 4/4 A kérdező kommentje:

és hogy lehet tőle megszabadulni?

(bocsi,egy kicsit analfabéta vagyok ilyen téren)

2014. júl. 10. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!