Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google reklám elhelyezése?

Google reklám elhelyezése?

Figyelt kérdés

A honalpom.biz -re regisztráltam egy weboldalt és akkor a következő címet kaptam weboldalam(persze ez nem az igazi).hlap.biz.

Teljesen szabadon szerkeszthetem stb. de a google nem fogadja el a címet , mivel egy aloldalnak hiszi.Jó végülis az is de az én tulajdonomban van akkor mit számít ,hogy ott van az , hogy hlap.biz.Mit tegyek?

2014. júl. 5. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy rendes domain név megoldaná a gondot.
2014. júl. 5. 19:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom , csak szerettem volna az ingyenes kategóriában maradni!:)
2014. júl. 5. 20:32
 3/3 Bökönyi Norbert válasza:

Kedves Kérdező!

Ha már AdWords kampányban gondolkodsz, akkor az is egy fontos szempont lehet hosszabb távon, hogy a saját domainre később visszatérhetnek az olvasók, regisztrálók, megrendelők...

Egy ingyenes szolgáltatás fenntarthatóságának ideje - ahogy olvastam reklámmentes -, kérdéses számomra...

Persze te döntesz...

Adwords hirdetés tippekről itt is olvashatsz.

www.pallascommunication.hu/szolgaltatasok/69/google-adwords-kampany/

2014. júl. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!