Tudtok olyan reklámszolgáltatót, ami látogatók után fizet?
Figyelt kérdés
Készítek egy weboldalt és szeretnék rajta elhelyezni reklámot, de nem kattintás után szeretnék pénzt szerezni, hanem látogatók után.2014. júl. 1. 14:00
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ha bővebben kifejtenéd a válaszod annak örülnék. Ha arra célzol, hogy használjam a Google-t akkor már megtettem. Arra voltam kíváncsi, hogy ismertek-e e ilyen szolgáltatót.
2014. júl. 4. 19:39
3/3 bJohnvHUN válasza:
Szerintem úgy gondolt a "Google"-re, mint amit látsz pl YouTube videók mellett egy kinyomható négyztetben.
Ha rá akarsz keresni írd be azt, hogy "AdWords" de nem tudom azok a hírdetések hogy működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!