Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCoreon jó ennyi feltöltés...

NCoreon jó ennyi feltöltés ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Több kérdésem lenne, a letöltési sebességem 20Mbps a feltöltés 2Mbps. A letöltésnek nem kéne többnek lennie? A kliensben 200 kB/s körül tölt fel, ami ugye megfelelő a jelzett sebességhez képest. A másik kérdésem, hogy nCoreon 7 hete vagyok tag. Ezzel a sebességgel ez idő alatt 68 GB-ot sikerült feltöltenem. Ez jónak számít??
2014. júl. 9. 18:28
 1/9 soccerway ***** válasza:
jó hírem van, pár éve már nincs arány, a seed idő a lényeg, olvass wikit.
2014. júl. 9. 18:30
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nincs arány, és mi van helyette, a wikit végig olvastam, és ha jobban figyelnél azt is észre vetted volna, hogy teljesen független dolgot kérdeztem, attól ami a wikiben van!!! Miért nem soha azt a választ amit szeretnék?????
2014. júl. 9. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
7 hét alatt az nem rossz, nekem 2 év alatt 6 TB van, a letöltési sebességednek sem kell nagyobbnak lennie, hiszen ennyit bír csak.
2014. júl. 9. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:

A feltöltés sok dolognak függvénye. Nem fog tetszeni a válasz, de a statisztikai adat teljesen mindegy. Alapvetően nincs olyan hogy rossz, mivel minden kezdeményezés ami életben tartja a torrenteket az pozitív, mert ez a rendszer lényege. Ha hónapokig seedelsz valamit miközben 0 feltöltés van mellette, akkor is jót teszel valakivel aki a jövőben akarná letölteni azt.

Pont ezért tökmindegy milyen számok vannak a profilodban.

Az első kérdésre pedig nem lehet válaszolni, ennyi információból senki nem tudja hogy többnek kelle-e lennie.

2014. júl. 9. 18:44
 5/9 A kérdező kommentje:
értem, én úgy tudom, hogy elméletileg a letöltés sebességének a fele kell, hogy legyen a feltöltésé. Ezek szerint ez nem így van?!
2014. júl. 9. 18:44
 6/9 A kérdező kommentje:
aha, értem, mondjuk nekem mindegy mekkora a feltöltés, szerintem ez se olyan rossz. A feltöltés mennyisége azért érdekel, mert szeretnék minél többet feltölteni! :)
2014. júl. 9. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen szabály, és nem is jellemző. az ADSL rövidítése aszinkron DSL, azaz a feltöltés és letöltés aránya eltér, és általában tizedannyi szokott lenni, nem a fele. A mai csomagok nagy része (a kábelnetes, műholdas is) még mindig ilyen.
2014. júl. 9. 18:48
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor ha a 10-e, érthető a 2Mbps. köszi a választ
2014. júl. 9. 18:51
 9/9 anonim válasza:

Én úgy 1,5-2 hónapja belehúztam a seedelésbe, mert fogadtam egy ismerősömmel, hogy nyár végére "Legend" leszek.

(Fogadáskor kb. 240 ezres helyezésem volt és volt kb. 4TB feltöltésem.)

Jelenleg a 2732. helyen állok 18,31 TB feltöltéssel, már csak ki kell tartani a hónap végéig és nyertem egy 1 üveg tequilát. :)

2014. júl. 22. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!