Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lányok! Mit szóltok ehhez?

Lányok! Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Érdemes lenne folytatnom ezt a blogot? [link]

2014. júl. 9. 13:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#8 nem kértelek hogy kioktass és csak azért is, mi az hogy reklámozom?? azért megnézném hogy Te milyen blogot csináltál..és most azért vagy ilyen mert nem olvasták a tiedet?? :o

szerinten meg tanulj nyelvtant!

2014. júl. 10. 09:30
 12/21 anonim válasza:

hahaha egy elrontott szó után azt írjod tanuljak nyelvtant. Pont te :) Na a barátaid nem ugranak a kútba babám?

oké, akkor beszéljünk az oldaladról:

Heyygirl- a hey után minek a második y? Menő leszel tőle?

Bevezetés: túl sok írásjel és az is helytelenül egy pár mondatos szövegben!

Summer Day 1.: (miért minden angol? Az a menő, hogy pár angol szóval vezetünk magyar blogot? Nem az.)

Ünnepéjesebb? Ezen jót röhögtem. :) Ott a google és még meg sem tudod nézni, hogyan kell írni.

A H.M H&M akar lenni? Mert azt a híres márkát úgy hívják.

Nem mondod, hogy egy magasított derekú szoknyánál jól áll, ha betűröd az inget??!? Eddig sötétségben éltem, de megvilágosodtam. Hány éveseknek szól a blogod, hogy ezt nem tudják? De ha Ők nem, majd anyukájuk, ezt minek elmagyarázni?

A farmerdzsekit (fonetikusan írva) én normálisan szoktam hordani, akkor én már nem vagyok divatos? :(

A hétköznapi cipő pedig borzalmas én ilyen cipőt csak túrázni veszek fel, hogy jól összekoszolhassam. Egyáltalán nem megy a szetthez. ( a szépség a szubjektív, ez nem)

hair 1.: Ki az, aki nem tudja begöndöríteni a haját? Az kér segítséget a barátnőjétől, vagy nem csinálja, ha nem ért hozzá (ezt a fél mondatot ajánlom neked is). Egy magányos remete majd elolvassa, ha igénye van rá. A videót pedig nem lehet megnyitni. Telóról biztos nem. (jajj most gyere azzal, hogy biztos a telóm szar, nem az oldalad). :)

Nails 1.: Ezek más oldalról lopott képek. És egy másik oldalra irányítod Őket! Szerinted melyik oldalon fog maradni az olvasó? A tiéden vagy az évek óta jól müködő (szerintem nem de mások szerint) igényes m.femcafe.hu oldalon? Szerintem egyértelmű. Magad ellen dolgozol (akkor nem felesleges?). a videó itt is rossz.

MakeUp 1.: Még jó, hogy egy 13 éves nem szereti a túlzott sminket. Ezért adsz egy olyan tippet, amit mindenki tud. Még Lady Diana is csak egy vízálló szempillaspirált és szájfényt viselt a saját esküvőjén, amit milliók néztek! Ez a smink nagyon keveset segít, inkább olyanokról kellene beszélned, hogyan lehet egészen bonyolult sminkeket elkészíteni, vagy olyanokat amik a különböző arcformáknak áll jól, vagy amivel lehet javítani esetleges hibákon. Aki sminkel, szerinted nem tudja használni a szempillaspirált? Ezt a tippedet minden nap leírhatnád ilyen erővel, mert ezt mindenkieg tudja csinálni és mindenhova jó. De nyílván ezeket nem tudod 13 évesen. (mondd, hogy nem te találtad ki ezt a szerencsétlenséget, csak kényszerítettek ugye?)

Minek neked blog? Nem vagy elég felkészült, nem tudod kezelni az oldalt, külsőre pedig hasonlít egy nyálas barbie film bemutatójához. Mert még a barátokkal kéne lógnod, babáznod kéne meg készülni (lélekben) a jövőévi felvételiden (már ha jövőre lesz), amin a jövőd múlik. Nem ilyen okádékkal elárasztani a net szeméttárát. Ilyet nemhogy én, hanem BÁRKI tudna írni. Még mindig szánalmas vagy, hogy itt reklámozod. (árulkodik az oldal szinvonaláról)

Egy dolgot elértem. Írtál egy nyelvtanilag helyes kommentet (amiben felszólítasz arra, amit te nem teszel. Nem álszent egy kicsit?).Szerintem ez volt "közös karrierünk" fénypontja.

Nyelvtannáci! Köszi, megjegyeztem, igyekszem nem elfelejteni! :)

2014. júl. 10. 10:17
 13/21 anonim válasza:
* színvonaláról
2014. júl. 10. 10:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó ötleteket! Majd követem! ;)
2014. júl. 10. 10:23
 15/21 A kérdező kommentje:
ohh és telóról írtam,nincs and jel rajta..úgyhogy bocsika:3
2014. júl. 10. 10:32
 16/21 anonim válasza:
Milyen telód van?
2014. júl. 10. 12:45
 17/21 A kérdező kommentje:
samsung galaxy y :))
2014. júl. 10. 12:48
 18/21 anonim ***** válasza:

samsung galaxy-n nincs &?! Az gáz. Na mindegy.

Itt van pár építő szándékú kritika:

-NE írj mindent vastag és dőlt betűkkel mert zavaró

-A címeket ne írd angolul mert hidd el a többség menőzős kis ****nek fog nézni

-A blog címét változtasd meg és ne tegyél bele helyesírási hibát. Az szerintem nem nagy gáz ha angolul van, de inkább magyarul ha lehet.

Ha találsz/kitalálsz eredeti ötleteket és felrakod akkor folytasd mert érdemes. A körömlakkos pl szerintem nagyon jó.

2014. júl. 10. 19:13
 19/21 anonim válasza:

" Köszönöm szépen a jó ötleteket! Majd

követem! ;)"

Akkor most törlöd az oldalt és ezt a kérdést is, ha már ekkora hatással voltam rád? :)

2014. júl. 10. 21:47
 20/21 anonim válasza:
a kérdéseket nem lehet törölni, na de mindegy;)
2014. júl. 12. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!