Ti mit szóltok ehhez? Ugye lesz, olyan, aki majd ezt megakadályozza?
Első, remélem igazad van. :)
Második: nem szoktam ilyeneket olvasni, csak megláttam ezt a postot, és kicsit kiakadtam rajta, hogy a technológia ennyire irányítja az embereket… Egyébként nem érdekel hogy "náci", mert valamilyen szinten teljesen igazat adok abban, hogy fölösleges belőlünk robotokat csinálni ilyen hülyeségek miatt mint pl bankkártya pinkód… Inkább egyszerűbb lenne a kézpénzes fizetés, csak ugye akkor nem tudnának miből megélni a politikusok. Na mindegy, csak arra voltam kíváncsi, hogy mit gondoltok erről… :)
TALÁN bűnözőkbe eültethetik, de szinte kizárt, hacsak nem mennek bele (pl. feltétel lesz a szabadlábra helyezésnél).
DE használjátok már az agyatokat, baker:D Senkire sem erőltethetik rá, alapvető emberi személyiségi jogokat sértene. Ha mégis megtennék, óriási forradalom, lázadások, sztrájkok lennének, nem érné meg nekik.
Aki meg van olyan hülye, hogy beültesse, annak egészségére.
(nem mellesleg így is maximálisan lenyomozhatók-lehallgathatóak vagyunk, amit meg is tesznek, úgyhogy:D)
7es vagyok
*bakker
Egyébként meg logikus, hogy gyerekbe sem ültethetik be, amíg be nem tölti a 18-at, amikor maga el tudja dönteni, hogy akarja-e vagy nem.
Egyébként már évek óta ezen megy a hiszti meg a para, de még sehol semmi, nem véletlenül.
Na igen az ilyesmi sok erkölcsi kérdést vet fel ami nem egy sci-finek témája. Teljességgel kizártnak tartom hogy ezt kötelezővé tegyék. De nekem személy szerint tetszik, nem látok benne semmi szörnyűt, mondjuk kicsit a borgokra emlékeztet de lehet hogy csak túl sok Star Treket néztem.
Viszont valóban vannak veszélyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!