Most készültem el a tumblr-mal. Szerintetek milyen lett?
Szió! :)
nekem tetszik, szerintem zsír az ízlésed.
nem igazán értek a tumblr-höz, szóval ennyire nem tudok nagy "profi" véleményt mondani, de nekem tetszik, szerintem nem kell semmit javítanod! :)
mit kéne javítani? :D mindent...azt nem értem, hogy miért kell egy olyan dologról véleményt kérni, ami konkrétan egy fajta sablon elkészítése.
véleményt arról lehet kérni, ami egyedi, ami a te saját ötleted alapján készült el. az nem egyedi, hogy összevissza beraksz mindenféle képet, aminek a fele szomorú, másik fele meg vicces, vidám, tehát semmiképp nem tükrözi a személyiséged, ergó feleslegesen készítetted el, mert senki nem kíváncsi a semmire.
ha követőket akarsz gyűjtögetni, majd azzal dicsekedni, hogy milyen sok van, arra tökéletesen jó...de úgyis csak az fogja követni, aki megkér, hogy cserébe kövesd te is...és biztos vagyok benne, hogy téged sem fog lekötni az ő tumblr-je, ha hasonlóan néz ki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit.. , második válasz az enyém a reblogolással kapcsolatban.
Nem tetszik a tumblr témád,nem szeretem az ilyen totallylayouts-osakat (de persze,te tumblröd,ha így tetszik legyen ilyen) A postok nagy része tetszik,szóval bekövettelek.
Jaj... Na kezdjük el. Ismét.
Nem te vagy az első, te vagy körülbelül a 100. akinek ezt elmondom.
Figyelj oda rá, hogy egyszerre, egy helyre ne tégy túl sok szöveget, mert nagyon irritáló. Mindig legyenek közte képek.
Nekem nem tetszik, de attól még lehet hogy valakinek fog. Ugyanis nem az én ízlésem az, hogy majdnem az egész fekete-fehér én sokkal jobban szeretem a színeset, több benne az élet. Na meg az is hogy félig fekete-fehér, félig színes. Ez nagyon nem nyerő szerintem, inkább találj EGY témát ami téged a legjobban jellemez és olyan dolgokat ossz meg, amiknek köze van hozzá. Ne így össze-vissza, mert ez körülbelül most úgy néz ki, mintha a hasadra ütve minden szembejövő képet/szöveget reblogoltad volna. Vagy legyen az egész fekete-fehér, vagy színes, maximum 1-2 fekete-fehér képpel.
A háttér választás alapvetően nem rossz, de inkább valami olyat választanék ami nem túl mintás, hogy így fejezzem ki magam. Valami olyat, amin rendesen látszik a szöveg a fejlécen.
Oldalt a "görgő" sem nyerte el a tetszésem, pedig szegecs mániás vagyok, valahogy nem jön be.
Sajnos vagy nem sajnos, nekem ez a véleményem róla, vagy megfogadod a tanácsaimat vagy nem. Te tudod. A te tumblr-öd, a te döntéseid. :)
Az előttem válaszoló mindent leírt amit én is akartam, szóval azzal folytatnám ami +-ba nekem nem tetszik.
CSERÉLD LE A KURZORT!!!! Egybe olvad a háttérrel és baromira irritáló!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!