Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire jó a tumblr?

Mire jó a tumblr?

Figyelt kérdés
Mire lehet használni, neked van-e, szereted-e? :)

2014. jún. 26. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, hogy mire lehet használni. Nincs. Nem ismerem, de biztos nem szeretném. De tényleg. Mi az?
2014. jún. 26. 22:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Haha:D hát oké. :D
2014. jún. 26. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Megnéztem:

"A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ugrás: navigáció, keresés Tumblr

Típus magán tulajdonú részvénytársaság

Alapítva 2007

Székhely New York[1], USA

Vezetők David Karp (Alapító, vezérigazgató), John Maloney (elnök)[2]

Iparág ismeretségi hálózat, mikroblog

Tulajdonos Yahoo!

Alkalmazottak száma 147[3]

A Tumblr weboldala

A Wikimédia Commons tartalmaz Tumblr témájú kategóriát.

A Tumblr, más írásmóddal "tumblr.", egy mikroblogok írására alkalmas felület, melyeken szövegeket, fényképeket, videókat, linkeket, idézeteket és hangfelvételeket lehet megosztani egy rövid blogon keresztül. A felhasználók követhetik egy másik felhasználó blogját, vagy akár sajátot is szerkeszthetnek. A szolgáltató az oldal egyszerűségét hangsúlyozza.[4] Köznapi, magyarosított kifejezéssel tumblizásnak nevezik."

[link]

2014. jún. 26. 22:41
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
tehát olyan mintha egy blogot csinálnál amit senki nem néz és senkit nem érdekel a másé..
2014. jún. 27. 01:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) lehet majd kipróbálom.
2014. jún. 27. 07:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tumblrön csinálsz magadnak egy blogot (vagy akár többet is), és azt vezetheted. Az oldal teljesen anonim, és egyszerű kezelni. Más social media oldalakhoz hasonlóan követhetsz más blogokat, és az ő postjaik a te dashboard-odon jelennek meg. A te blogodra kétféleképpen kerülhetnek ki dolgok, vagy te postolsz, vagy más blogoktól reblogolsz (mint Twitteren a retweet). Ez adja a tumblr gerincét, annak ellenére, hogy itt GYK-n előszeretettel fikázzák azokat, akiknek nincs úgymond saját tartalmuk a blogjaiknak.

Nekem egy fandom blogom van, ahova lényegében minden olyan dolgot reblogolok, amit szeretek. Nincs konkrét témája, de én nagyon szeretem. Amúgy lehet a saját blogod kinézetét is finomítgatni, bár én nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget, mert szinte sose nézem meg más blogját (csak a dashboardomat, vagy adott keresőszavakat szoktam nézegetni).

Használni lehet saját alkotásaid közzétételére, adott témákban pl kedvenc zenekaroddal kapcsolatos képek info-k szerzésére, véleményed kinyilvánítására, vagy csak unaloműzésre, mikor nincs jobb dolgod. Én nagyon szeretem, és nekem sok mindenben változtatta meg a gondolkodásomat.

2014. jún. 27. 11:36
 7/10 anonim válasza:
89%
nekem van, szeretem, követni lehet embereket, posztolgathatsz, rebloggolhatsz, ilyenek én nagyon szeretem:)
2014. jún. 27. 12:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. jún. 29. 09:18
 9/10 anonim válasza:
62%
a tumblr egy eleterzes. a tumblr te vagy. a tumblr segit neked a rossz napokon. a tumblr mindig ott lesz neked segitsegul. A TUMBLR A LEGJOBB DOLOG A VILAGON!!!
2014. júl. 1. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Hűha. Hát, köszönöm szépen hogy megosztottad velem. Ha lesz időm mindenképpen kipróbálom.;)
2014. júl. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!