Miért nem tudok az ingyenes webtárhelyemre fellépni ftpvel?
Figyelt kérdés
Hibakódot ír ki, olyat, hogy a win nem tud hozzáférni ehhez a mappához. Ellenőrizze, hogy a fájlnév helyes-e, hogy van-e engedélye a mappa eléréséhez. Nem hozható létre kapcs. a kiszolgálóval.
Már egy csomó mindent próbáltam, de nem jöttem rá, hogyan kell orvosolni. Az a gond, hogy más a gépével simán hozzáfér az én ftp címemmel a cuccaimhoz, csak az én gépemről nem megy. Nagyon köszi a segítséget!
2014. júl. 3. 18:01
11/15 A kérdező kommentje:
Routert cseréltem, de megmaradt a probléma. Az ubuntut usb-ről is be tudom olvasni? ..., mert a dvd írómnak annyi. Tartok tőle .... már az elejétől ...., hogy reinstall lesz a vége, amit nagyon nem akartam, mert munkám van és 2-3 napig biztosan eltart, míg visszarakok mindent.
2014. júl. 5. 13:59
12/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet USB-ről is, manapság kb. mindenki úgy használja. Itt van hozzá az eszköz: [link]
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, az ATW vágott át a palánkon. Most külföldön vagyok és a private policyjük ez nem engedi meg, hogy külföldről csatlakozzak. Csak az oldalat látom, de szerkeszteni már nem tudom. Köszi ATW!!!!
2014. júl. 8. 15:10
14/15 A kérdező kommentje:
Reggeltem a hostinger.hu-n. egész jó kis ingyen tárhely. 2GB Tárhely, 100GB Forgalom
PHP és MySQL, Webszerkesztő
Reklám- és bannermentes
Remélem ez beválik így most külföldről is! :) Ha igen, teljesen meg leszek elégedve! Köszi mindenkinek a segítséget!
2014. júl. 8. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!