Miért nem tudok az ingyenes webtárhelyemre fellépni ftpvel?
Figyelt kérdés
Hibakódot ír ki, olyat, hogy a win nem tud hozzáférni ehhez a mappához. Ellenőrizze, hogy a fájlnév helyes-e, hogy van-e engedélye a mappa eléréséhez. Nem hozható létre kapcs. a kiszolgálóval.
Már egy csomó mindent próbáltam, de nem jöttem rá, hogyan kell orvosolni. Az a gond, hogy más a gépével simán hozzáfér az én ftp címemmel a cuccaimhoz, csak az én gépemről nem megy. Nagyon köszi a segítséget!
2014. júl. 3. 18:01
2/15 Tengor válasza:
Mivel csatlakozol? Explorer? FTP klienssel mit csinál?
3/15 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy nem gépeltem el a címet, mert egy barátom ugyanezzel simán belépett.
2014. júl. 3. 21:10
4/15 A kérdező kommentje:
explorerrel és total commanderrel is próbáltam, egyik sem tud csatlakozni. az explorer a felül írt hibakódot írja ki.
2014. júl. 3. 21:13
5/15 A kérdező kommentje:
olvastam olyat, hogy valaki a tp-link routerre hivatkozik.
2014. júl. 3. 21:14
6/15 Tengor válasza:
Tűzfalad átengedi a kapcsolatot?
7/15 A kérdező kommentje:
Igen, átengedi. ESET-em van. Már azt is kipróbáltam. Kikapcsoltam.
2014. júl. 4. 11:04
8/15 anonim válasza:
Ha bebootolsz egy live ubuntu cd-vel és feldobod a filezillát, az tud csatlakozni?
9/15 A kérdező kommentje:
Már írtam felül, hogy egy ismerősöm megpróbált a saját windows 7-jén csatlakozni és neki azonnal ment. Miért lenne jó ubuntuval megpróbálni?
2014. júl. 4. 15:54
10/15 anonim válasza:
Mert akkor kiderül, hogy a telepített rendszered hibás szoftveresen, vagy pedig a helyi hálózatoddal van valami hardveres probléma. Ha az ubuntun megy, az az előbbire utal, és akkor olyan irányban kell elkezdeni keresgélni, és ha nem is találsz semmit, végső megoldásként egy Os reinstall megoldja. Ha meg hardveres probléma van, akkor a routert kell nézegetni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!