Gmailben hogy lehetne kivédeni az összes "nem rendes" levelet?
Figyelt kérdés
4700 levelem volt, most sikerült mindet törölni, de kb 2 nap alatt ugyanennyi jön vissza a sok feliratkozott hírlevél, meg minden szarság. Milyen beállítással lehetne azt elérni, hogy csak olyan leveleim jöjjenek amit valaki tényleg nekem címez?2014. jún. 30. 17:35
1/8 anonim válasza:
Megnézed honnan jön és vissza vonod
2/8 A kérdező kommentje:
Kb 10millió helyről jön, minden levél máshonnan, mint mondtam több mint 4000 levelem volt, egyesével menjek végig rajtuk?
2014. jún. 30. 17:41
3/8 anonim válasza:
Sok helyre regisztráltál ezzel a gmail os címmel?
4/8 A kérdező kommentje:
Régen igen. Ez az első email címem és mindenféle szarra annó feliratkoztam, regisztráltam, de már megbántam, csak nem akarom lecserélni nagyon ezt a címet ami most van.
2014. jún. 30. 17:48
5/8 anonim válasza:
Igen, szépen sorjában végigmész rajtuk, bár azt, hogy 4000 helyre lennél feliratkozva, nem hinném.
Naponta egy 20-30 helyről leiratkozol, 1-2 hét, és alig lesz felesleges e-mailed.
A másik lehetőség, hogy spamnek jelölöd a neked nem kellő leveleket, bár ezzel azért vigyázz...
6/8 anonim válasza:
Akkor a helyedben megszüntetném ha fontos címek vannak rajta akikkel kapcsolatba akarsz maradni azt mentsed el
a többi mehet a spenótba
VAGY szűrő [link]
7/8 A kérdező kommentje:
hát köszi.. Egy olyan kérdésem még lenne ha csinálnék egy új gmail címet akkor a youtube fiókommal mi lenne? Mert van youtubeon rengeteg csatorna amire fel vagyok iratkozva és nem szeretném ha azok elvesznének....
2014. jún. 30. 17:59
8/8 anonim válasza:
Miután megcsináltad az uj emailt belépsz a yutube fiókodra és beállításoknál megadod az új címed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!