Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook, meg sem nézett...

Facebook, meg sem nézett oldalakra írja ki, hogy kedveltem, ezt hogy lehet kivédeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Utóbbi időben észrevettem, hogy látok egy jó dolgot, amit ismerős kedvelt, majd megnyitom, de persze nem jutok tovább, mert többnyire kedvelés után nyitható meg, de volt olyan, hogy meg tudtam nyitni a szöveget például, de semmit nem kedveltem, de még is az ismerőseim azt látják, hogy én kedveltem. Ez miért van? Szerintem nagyon undorító dolog.... Esetleg valami kivédés? Hiába kerülöm a hülyeséget, de néha olyan dolgokkal is csinálja ezt, amit nem is facebook-on keresztül nyitottam meg, hanem teljesen függetlenül.....
2014. márc. 30. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:

"Esetleg valami kivédés?"

Nem nyomj rájuk?

Más megoldás nincs.

2014. márc. 30. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!