Mekkora tárhely/adatbázis kell egy wordpress alapú fényképezős/túrázós bloghoz?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 16:15
1/4 anonim válasza:
a képeket érdemes külön erre fenntartott tárhályen tárolni (pl. flickr) és onnan beilleszteni majd a blogba. a wordpress meg nem igazán igényel nagy helyet. szerintem ha fizetősben gondolkodol elég egy alaptárhely, ingyenesből meg találni már akár 5 vagy 20 gigásat is, de akkora meg minek?
2/4 Polipeter válasza:
én inkább egy kisebb de fizetős tárhelyet választanék.
Sztem 1-2 GB már elég lehet. Leginkább a képek méretétől, mennyiségétől függ
3/4 A kérdező kommentje:
1. Flickr-rel hogyan tudom összeboronálni a wordpresst?
2014. jún. 30. 21:27
4/4 anonim válasza:
Ha bejegyzésbe akarsz képet vagy galériát beilleszteni, akkor a média beillesztése résznél azt választod, h beillesztés web címből és bemásolod a kép linkjék a Flickr-ről, amit oda akarsz rakni.
viszont 1-2 gigás tárhelyre már azért felfér jó pár fotó, főleg ha előtte átméretezed és úgy töltöd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!