Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik még olyan "stílusú"...

Létezik még olyan "stílusú" Minecraft szerver ami még a bétát idézi? Nem 12 évesek mindenhol.500ft-ért crea, telek rendszer stb.

Figyelt kérdés

^^

A kérdésben van minden

Alphában kezdtem el... komolyan visszavágynék egy olyan régi szerverre... ezek a mostaniak viccek.

Még a telek rendszert elviselném... max azt.

2014. jún. 29. 00:32
 1/2 anonim válasza:
Szia, Éppen most készülök egy ilyen stílusú szervert készíteni amit te most felsoroltál. Egy régi szervert szeretnék ^folytatni^; A nevét elmondom hátha emlékszel rá(ha voltál fent rajta :-D ) TitanCraft a szerver még nagy ALPHA ban van szóval még azért várni kell... (Ha érdekelnek a részletek akkor írj privátot :-) és nyugi nemlesz Plotme telekrendszer mert az szerintem is hülyeség...) UI.;Bocs a hibákért ... mobilról vagyok.
2014. jún. 29. 18:25
 2/2 zsombor1969 válasza:
Megnyílt? Engem is érdekelne... :) Mi az IP? Eredetis?
2014. júl. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!