Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft bukkitos szerverre...

Minecraft bukkitos szerverre operációs rendszer?

Figyelt kérdés
Van egy minecraft bukkitos szerverem. Jelenleg Windows Server 2008 R2-n megy. Hallottam, hogy a Linux gyorsabb, de nem igen értek hozzá. Láttam olyat is, hogy MineOS, amit külön minecraft szerverekre fejlesztettek ki. A Linuxot könnyen meg lehet -e tanulni? És kb. mennyivel gyorsabb a Windows Server 2008 R2-nél? Valamint No-IP DUC program is kellene, hogy elfusson rajta. Mit ajánlotok leginkább?

#Minecraft #operációs rendszer #Bukkit #minecraft op. #minecraft op. rendszer #minecraft op rendszer
2014. jan. 12. 19:36
 1/4 anonim válasza:
A Linux a legyorsabb oprendszer ezen a téren. Nem igényel sokat a kitanulása, ha tudsz alapszinten programozni. Ha nem, akkor egy másik gépen tudsz fórumokat olvasni, hogy hogyan kell ezt-azt csinálni
2014. jan. 12. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Windows, sokkal jobban kezelhető, meg nem kell hetekig keresni valaminek a Linuxos verzióját amit könnyen le lehet szedni Windowsra..
2014. jan. 13. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Linux természetesen jobb, előttem lévő tudatlan fa*sz pedig ne írjon oda ahova nem érzi elégnek magát.

MineOS ról nem hallottam, de tapasztalatból mondom hogy akár egy ubuntu desktopon is jobban elfut mint windows grade szerver oprendszereken.

2014. jan. 13. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy gyorsabb a Linux, de nem tudom kezelni. Könnyen megtanulható? És megéri átváltani?
2014. jan. 13. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!