Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a gép problémája?

Mi lehet a gép problémája?

Figyelt kérdés
A gép bekapcsoláskor két nagyon gyors csipogás majd 8 lassabb.

2014. jún. 28. 00:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
jo lenne tudni, hogy mi van a gepedben! de az alaplapod tipusa mindenkeppen kene. a hozzaadott kis konyvben lekene legyen irva mit jelent a csipogas. ha nincs meg, akkor a gyarto honlapjan tudsz utanna nezni. a proci mikor volt ujrapasztazva? de lehet ram erintkezes problema. igy eleg nehez.
2014. jún. 28. 06:01
 2/14 csacsi2 ***** válasza:

Ebből indulj ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..

1+8 van Videokártya hibával. Vagy lehet külön 1+1 és 8 (8 mindenféleképpen Videokártya hiba)

2014. jún. 28. 06:21
 3/14 A kérdező kommentje:
A videókártya másik gépbe jól működik. Az enyémbe már a régi lappal se ment.
2014. jún. 28. 10:56
 4/14 csacsi2 ***** válasza:
Azért lenne szükséges az alaplap tipusa mert ha cseréled az eszközöket akkor nem mindegy a kompatibilitás sem és az is kiderülne hogy mit jelentenek a sípjelek! Lehet egyszerüen nem belevaló! Mik voltak az előzmények?
2014. jún. 28. 11:01
 5/14 Kis Peter-IStvan ***** válasza:
lol . alaplap pontos tipusa tudatanak a hianyaban azt mondom hogy vagy az alaplap , vagy a ram/ramok rosszak , esetleg tapegyseg?- de csak ha uber gagyi .
2014. jún. 28. 14:23
 6/14 A kérdező kommentje:

Alaplap: MSI K9N Sli platinum

Videókártya: Asus Geforce 9800 GT

Ram: Kingston Hyperx 8 Gb

Proci: Amd Athlon X2 5050e

Táp: Deer 400 watt

2014. jún. 28. 16:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Előjel: az előző alaplapba se ment a videókártya. Minden más gépbe megy. Egy ideje
2014. jún. 28. 16:05
 8/14 csacsi2 ***** válasza:

Arra gondoltam (előzmény). Jó volt csak tönkrement v. "beleömlött egy tál leves" v. "miután megforrasztottad" ment tönkre jó ...ki lett benne cserélve xy hardver (ezekszerint alaplap csere volt? esetleg más is?)

BIOS Beállításokban be van állítva a vga (PCI/AGP)?

Automatikus értékekre van állítva (pl processzor - memória órajel, agp aperture size...) azaz megfelelnek -e a jelenlegi konfigurációnak?!

Tápegység is cserélve lett -e amennyiben megnövekedett a gép teljesítménye, nem lehet-e hogy gyenge a vga-nak. (megfelelő arányu gépkonfiguráció)?!

megfelelő bios verzió van -e fent ami esetleg kibővíti a hardver támogatási listát?! Ezeknek nem árt utánajárni.

"előző alaplapba se ment" számomra annyit tesz hogy ez az alaplap nem támogatja a videokártyát.

Nézz utána hogy mi változott és annak keress utána. PL CPU támogatási lista, lehet bios frissítés kell (7250v1B):

[link]

Valószinű kevés neki a táp, szerintem legalább egy 500W (30A)-kell neki (Geforce 9800 GT)!!!

2014. jún. 28. 16:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem öntöttem le semmivel. hdd csere volt csak. most darabokba szedtem ha a procit kiszedem nem sípol am ha bent és bármit kiveszek ugyanaz a sípolás
2014. jún. 28. 19:36
 10/14 csacsi2 ***** válasza:
Végül is ha változás nem történt akkor egyértelmű, hogy valami tönkrement. Bios -ban végezz bios-reset-et (piros gomb az alaplapon ha jól tudom). Ennek ellenére én most is kevésnek tartom a tápot, lehet beadta a kulcsot!
2014. jún. 28. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!