Mindenképpen kell számítógép a routerhez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nézzétek el nekem,nem értek hozzá...Tehát:vezetékes internetem van asztali számítógépre kötve.Szinte használhatatlanul öreg szegény gép így van egy tabletem.Amiatt vettem routert,hogy a vezetékes netet tudjam használni rajta.A routert a nagy számítógépre telepítették,csatlakoztatták.Viszont nekem csak a helyet foglalja asztalostól és nincs is használatban.Megoldható az,hogy a gép egyáltalán ne kelljen a routerhez és a nethez?Köszönöm!2014. jún. 27. 14:42
1/8 Tengor válasza:
Persze. Ha a routert jól beállítottad, akkor az csatlakozik a netre és osztja meg a netet más eszközökkel. Nem kell hozzá PC.
2/8 A kérdező kommentje:
Működik,csak nekem a számítógép útban van.Nem lehet csak az internet vezetékét rákötni a routerre??
2014. jún. 27. 14:54
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs,olvasok,csak felületesen.Tehát megoldható gép nélkül.Csak akkor felénk nem igazán értenek hozzá...
2014. jún. 27. 14:56
4/8 anonim válasza:
De lehet, ha jól értelmeztem már be van konfigolva magyarul ami a routerből a számítógépbe megy kihúzod és készen is vagy csak arra ügyelj hogy a router és a modem összeköttetésbe maradjon egymással. :)
5/8 Tengor válasza:
Ha most kikapcsolod a gépet, akkor a tableten sem tudsz netezni?
6/8 A kérdező kommentje:
De tudok tableten netezni,már december óta meg van így csinálva,a gép azóta sem volt bekapcsolva.Tehát ha azt a zsinórt kihúzom ami a routert és a gépet köti össze,akkor is működnie kell.Így kitehetem az asztalt és a gépet is...Értem!Köszönöm nektek!! :) Mégcsak szőke sem vagyok! :)
2014. jún. 27. 15:08
7/8 Tengor válasza:
A hajszín és a hozzáértés nem függ össze :)
Örülünk, hogy segíthettünk!
8/8 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm! :)
2014. jún. 27. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!