Miért csinálja ezt a Firefox, ha privát módba kapcsolok (többi lent)?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám , hogy amikor privát ablakot nyitok vele , és a privát módban beírok valamit a keresőjébe , azután automatikusan pár másodperc múlva a firefox visszadob a NEM privát ablakba. Ezután manuálisan visszamentem a privát ablakba , utána már nem volt probléma vele. Ezt sajnos már hónapok óta mindegy egyes alkalommal csinálja. Mi lehet ennek az oka ?2014. jún. 25. 18:21
11/11 csacsi2 válasza:
Nem tudom hogy az -e (lehet). Nekem fel van telepítve és nem okoz ilyen problémát. Van valami a gépeden ami ha újra is teszed a firefoxot (v. a profilt)visszateszi magát. Esetleg a vírusírtó lehet probléma, hogy ledob, vagy egyéb összetevő. Abalkoknál fontos a videokártya gyorsítása (driver frissítés)! Egyéb esetben a böngészőben a hardveres gyorsítás kikapcsolása.
Később azért írd le hogy megbízhatóan üzemel -e a Silverlight kikapcsolásásval!
Egyes oldalak mint pl a TV2 használják, lehet a frissítése is elég:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!