Miért csinálja ezt a Firefox, ha privát módba kapcsolok (többi lent)?
"nincs vírus a gépemen"
Ebben soha ne légy biztos. Ez malware írtó, futtasd le (malwarebytes)
Hibát valamelyik beállítás megváltozása okozhatja. címsorba írd: about:config
Szűrésba private és ami el van állítva állítsd vissza alapértelmezettre.
Nem lesz jó akkor akkor az about:support oldalon állítsd vissza alapértelmezett beállításokra.
Amennyiben a profilmappában (ugyan itt megtalálod a helyét) találsz egy user.js fájlt töröld! Ez a FF indulásakor megváltoztatja a FF beállításait, hiába állítasz bármit, visszaáll az ott megadott értékre. ezt programok hozzák létre.
Nem meg telepítsd újra a firefoxot, vagy hozz létre új profilt, lehet sérült a profilkönyvtásban valamelyik fájl.
Profilkezelő:
Futtatásba: firefox -P
Köszi a választ.
Telepítettem a malwarebytest (az ingyenes verzióját) ...valami olyasmit írt ki hogy 72 fertőzött fájlt talált. Az ellenőrzés után megtekintettem a karantént és a "regclean pro" nevű program fájljai szerepeltek benne , azokat töröltem a karanténból, így a program eltávolításra került a gépemről. Ezután lefuttattam még egy ellenőrzést , ekkor már nem talált semmit a malwarebytes. Sajnos a probléma nem oldódott meg , az about config-nál beírtam hogy private , visszaállítottam alapértelmezettre. Mivel sajnos a probléma továbbra is fennállt , ezért az about:support-nál visszaállítottam az alapértelmezéseket. Még ez sem oldotta meg a helyzetet, beírtam a futtatásba , hogy firefox -P , de a gép nem csinált semmit , azon kívül hogy nyitott egy új ff ablakot.
Egyébként még: május elején vettem egy laptopot és amikor telepítettem a firefoxot , ott is ugyanezt csinálta (kíváncsiságból kipróbáltam , még szinkronizálás előtt). Van még egy régi XP-s laptopom is , ott is ugyanez a problem áll fent. lehet , hogy hülyeség , de arra is gondoltam hogy a nettel lehet valami baj , elvégre az összes gép egy IP címet használ. De szerintem nem ez a baj , csak megemlítettem.
Egyébként jól működik a ff , ez az egy a "baj" vele...
firefox -P -t úgy írd be, hogy előtte bezárod a firefoxot.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
nem tudok mire gondolni, telepítsd újra a firefoxot (ha ez nem válna be) úgy hogy a maradványokat is törlöd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..
Köszi:)!
Sikerült! Már minden rendben van vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!