Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van 2 TP-link-es routerem,...

Van 2 TP-link-es routerem, mind a 2 wifis és lan-os is, össze szeretném őket kötni kábellel hogy wifin osszanak netet, de hiba van, mit kellene csinálni? Többi lent

Figyelt kérdés

Nézegettem már interneten hogy hogyan kellene , de a következő a probléma :

1. routernek bedugom a wan-ba a modemből jövő kábelt.

1. router lan1-ből a kábellel összekötöm a 2. router wan-ba (próbáltam már úgy hogy a 2. routernek nem a wan-ba kötöm ,hanem lan1-be, de úgy is ugyan azt a hibát okozta)

2. routeren kikapcsolom a DHCP-t ( ezt olvastam neten)

Majd ezután elvileg működnie kellene , szokott is kb 5 percig utána azt csinálja hogy ha pl. laptopon nézem (wifivel csatlakozom a 2. routerre) hogy a jel erősség mutatónál egy sárga kis háromszög lesz felkiáltó jellel , és azt írja hogy nincs internetkapcsolat , és ezt írja ki az 1. routernél is ha megnézem , majd nem is tudok belemenni egyik router kezelőfelületébe sem , ilyenkor szét kell kapcsolni a 2 routert , majd resetet nyomni és így legalább az 1. routeren van net , de kellene mind a 2-n. , azonban ha a 2. router helyére pl egy számítógépet teszek azon van normálisan net,.

Mit kellene csinálnom hogy működjön ?

2014. jún. 24. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

1. router:

WAN-modem

LAN1-2.router

dhcp-be

router ip-192.168.0.1

ssid-(hálózatod neve)

csatorna-(keress egy szabad csatornát)

jelszó(válassz megfelelő erősségű jelszót, wpa2-aes)

2.router:

1. router kábelét bedugod a lan1-be (semmiképp se a wanba!!)

dhcp-ki

router ip-192.168.0.2

ssid (megegyező)

jelszó(megegyező)

csatorna-(az elsőtől eltérő)

2014. jún. 24. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!