Mi a baja a YouTubenak?
Pár napja kezdődött, ha elindítok egy videót az gyakran visszaugrik az elejére, ha egy videóra kattintok akkor is kifagy, a kommenteket 5 perc oldaltöltés után küldi csak el, a "Video blocked in some countries."- zal meg tele a bakancsom. A haveromnál is elég sokat kínlódik a rendszer. Valami 5let?
Böngésző: Mozilla FireFox
Kedves 18:05 - Megpróbáltam belépni Crome- ba IWIWre és képzeld, azt írja ki hogy a link nem működik. Utána a YouTube- ot hol betölti, hol nem. 4 napja szórakozik a YouTube velem és nem csak velem.
18:16 - Te pedig nem érted a problémámat! Feltöltök egy videót ami alatt zene van és rögtön letiltja a YouTube egyes országokba, Mo- n nem. Az idegesít hogy minden sz*rra kiírja hogy letiltották egyes régiókba. És nem csak én panaszkodok, más is. Azt is tudom, hogy mi az hogy IP cím és azt is tudom hogy azzal határolnak be.
A kérdést meg azért tettem fel, mert azt hittem hogy másnál is problémázik és kapok egy tisztességes választ, hátha nálam a probléma de úgy látszik tévedtem.
Ez nemcsak böngészőtől függ, hanem attól is, melyik Adobe Flash Player van a gépeden. Előbb töröld a Vezérlőpultban (Programok telepítése, törlése) a régit, aztán töltsd le a legújabbat. Így lehet Firefox-hoz: [link]
Adobe Flash Player.
Ha megvan, akkor nagytakaritás Ccleanerrel, illetve Startmenű, Minden program, Kellékek, Rendszereszközök, Lemezkarbantartó. Ezekkel töröld a netes szemetet, felgyorsul a böngésző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!