Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baja a YouTubenak?

Mi a baja a YouTubenak?

Figyelt kérdés

Pár napja kezdődött, ha elindítok egy videót az gyakran visszaugrik az elejére, ha egy videóra kattintok akkor is kifagy, a kommenteket 5 perc oldaltöltés után küldi csak el, a "Video blocked in some countries."- zal meg tele a bakancsom. A haveromnál is elég sokat kínlódik a rendszer. Valami 5let?

Böngésző: Mozilla FireFox

2010. jan. 4. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki másik böngészővel. Google Chrome a legjobb, Mozilla csinált nekem is ilyet, akkor mondtam magamban hogy na elég volt...
2010. jan. 4. 17:38
 2/11 A kérdező kommentje:
próbáltam már, de a crome vmiért nem nagyon műkszik nálam és különben sem tetszik.
2010. jan. 4. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Azért az felettébb érdekes,hogy nálad nem jól műxik a YouTube se,hogy nálad nem jól műxik a Google Chrome se .
2010. jan. 4. 18:05
 4/11 anonim válasza:
Szerintem is probáld meg másik fajta böngészövel,mert lehet,hogy valami féle baja van a jelenlegi böngészödnek.De az is lehetséges,hogy valamit egész véletlenül elállitottál valahol és nem vetted észre.Elöfordul...
2010. jan. 4. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát érdekes...életembe nem volt ilyen problémám.Ami meg azt írja ki hogy blokkolva van a te országodban,az nem fog semmilyen böngészővel menni.Az IP címed alapján határolnak be,nem pedig a böngésző típusával.
2010. jan. 4. 18:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves 18:05 - Megpróbáltam belépni Crome- ba IWIWre és képzeld, azt írja ki hogy a link nem működik. Utána a YouTube- ot hol betölti, hol nem. 4 napja szórakozik a YouTube velem és nem csak velem.

18:16 - Te pedig nem érted a problémámat! Feltöltök egy videót ami alatt zene van és rögtön letiltja a YouTube egyes országokba, Mo- n nem. Az idegesít hogy minden sz*rra kiírja hogy letiltották egyes régiókba. És nem csak én panaszkodok, más is. Azt is tudom, hogy mi az hogy IP cím és azt is tudom hogy azzal határolnak be.

A kérdést meg azért tettem fel, mert azt hittem hogy másnál is problémázik és kapok egy tisztességes választ, hátha nálam a probléma de úgy látszik tévedtem.

2010. jan. 4. 18:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem a FireFoxot és most jó. Azért kösz mindenkinek.
2010. jan. 4. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez nemcsak böngészőtől függ, hanem attól is, melyik Adobe Flash Player van a gépeden. Előbb töröld a Vezérlőpultban (Programok telepítése, törlése) a régit, aztán töltsd le a legújabbat. Így lehet Firefox-hoz: [link]

Adobe Flash Player.

Ha megvan, akkor nagytakaritás Ccleanerrel, illetve Startmenű, Minden program, Kellékek, Rendszereszközök, Lemezkarbantartó. Ezekkel töröld a netes szemetet, felgyorsul a böngésző is.

2010. jan. 4. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyébként sokkal gyorsabb a Chrome, be lehet úgy állítani, hogy Könyvjelzők és Beállítások importálása, illetve www.google.hu/firefox kezdőlap a Firefox-ból. (Csvarklucs alatt).
2010. jan. 4. 19:06
 10/11 A kérdező kommentje:
A rókával van valami mert csináltam verziófrissítést és azóta megint nem működnek ugyanazok...
2010. jan. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!