Miért akad a youtube?
HD még jó aztán felteszem FULLba és vége.
A gépem jó a Net jó és amugy várok még betölti a videót(az egészet).
Valaki mondjon valami okosat
Mondtam már hogy Fuss egy kört és ne itt parádézz
Azért mert egész nap a gép előtt ülsz és játszol még nem értesz hozzá....
Eddig egy ember volt aki mondott is valamit a többi irigy ember meg ássa el magát
Na most akkor ki okoskodik?!
Inkább ezen gondolkozzatok..
Szerinted nem tudom eldönteni, hogy miért akad a videó? Új gépet kell venned, a régit kihajítani a kukába!
Az én Édesapám gépe jó.
MAC Pro, 6 magos, 16 giga RAM. Na ez egy jó gép, és ezen nem is akadnak a videók.
Leszavazhatsz, mert olyan stílusban írtam válaszokat, mint te a kommentjeidet a kérdés alá, de én úgyanúgy fogok 35% al válaszokat írni, mint 70-el. Ahol olyan a kérdés, és tud olyan stílusban beszélni a kérdező, hogy az NORMÁLIS, nem pedig egy degenerált férfi nemi szerv a kérdező. Próbáld újra az egészet, egyébként nem véletlen rakták oda az automatikus módot a fejlesztők. Próbáld ki! :)
A kérdező kommentje:
Eddig egy ember volt aki mondott is valamit a többi irigy ember meg ássa el magát
Na most akkor ki okoskodik?!
Inkább ezen gondolkozzatok..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!