Europosters oldaláról vélemények?
Csak most láttam a kérdést, nem tudom aktuális-e még. Én már rendeltem tőlük, és meg voltam elégedve velük. Azt kaptam, amit rendeltem és pár nap alatt meg is érkezett. Bár a szállítási költség egy kissé magas, de hát igazából külföldről jön a csomag (csomagkövető ha jól emlékszem Csehországot írta feladóhelyként), és ennek ellenére lehet utánvéttel is kérni.
Néha nagyon jó akcióik vannak, olyankor pár száz Ft-ért lehet tőlük posztert venni.
Én csak ajánlani tudom őket. :)
Most rendeltem egy fotótapétát, 366 × 254 cm méretben, FROM THE EMPIRE STATE. A minősége a fotótól elég messze van, de akkor még nagyon finom voltam. Ha az otthoni nyomtatón nyomtatom ki, az is szebb lett volna, pedig nem egy professzionális masina. Annyira pixeles, hogy felismerhetetlen a kép a különböző lapokon. Na de nem ragozom tovább, még ma visszaküldöm, csak gondoltam segítek valakinek megspórolni a postaköltséget, ha esetleg rendelne, ne tegye!
(Remélem a visszautalással semmi probléma nem lesz, elég volt ennyi bosszúság...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!