Ezt hogy tudom lemondani SMS-ben?
Nem értelek.
1. "Kiválasztottad a számodra legszimpatikusabb Telenor Próba ajánlatot, a 2GB + Deezer Zene szolgáltatás-
csomagot."
2. "Megrendeled a számodra legkényelmesebb módon."
3. "1 hónapig kedvező feltételekkel próbálhatod ki a szolgáltatást." <- itt tartasz
4. "A próbahónap vége előtt sms-ben értesítünk."
5. "Eldöntöd és jelzed felénk, hogy a 2GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagot továbbra is igénybe veszed, másik szol-
gáltatásra váltasz, vagy lemondod."
Szóval a végén le tudod mondani lazán...
Az szerintem az a jelszó, amit a feltöltős kártyák aktiválásakor kell választani. (Előfizetésnél nem tudom, van-e...)
"Óriási" találmány... Nekem is meggyűlt már vele a bajom, mivel nem én aktiváltam az első kártyámat...
Milyen kártyásnál?
Pont, hogy a feltöltő kártyásnál biztosan van... Nekem eddig csak olyanom volt...
Egyébként személyesen valamelyik ügyfélszolgálaton, ha a te neveden van a kártya, akkor elég igazolni a személyazonosságod...
Azt a jelszót nem ők adták, hanem neked (vagy annak, aki aktiválta a kártyát) kellett választanod.
Ha nem tudod, személyesen ezt is meg tudja változtatni, akié a kártya.
Hát ezaz csak tesóm "véletlen" elküldte smseket és megrendelte a szolgáltatást(előfizetős vok)
Anyámnak nem igazán szeretném elmondani szóval megkéne oldanom nekem, csak aztse tudom holvannak papírok, van egy hónapom lemondani, majd megkeresem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!